صدور حکم پرونده قاچاق سازمان یافته در گمرک بازرگان هراز به طرف تهران یکطرفه شد هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور

تمهیداتی برای نداشتن تلفن همراه دانش آموزان

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از طرح ساخت یا وارد کردن تبلت دانش آموزی و آماده شدن سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی اللهیار ترکمن امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در برنامه سیمای خانواده اظهار کرد: برای حل مشکل نداشتن تلفن همراه برخی دانش‌آموزان برای ورود به سامانه شاد، شاید نتوانیم در کوتاه مدت کاری کنیم اما برای بازه میان مدت می‌تواند حل و فصل شود و در این راستا تمهیداتی را پیش‌بینی کرده ایم.

 

وی افزود: با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت یا وارد کردن تبلت‌های دانش‌آموزی در حال رایزنی و همکاری هستیم.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با همکاری اپراتور همراه اول، کار بسیار گسترده‌ای آغاز شد. چراکه باید ۱۵ میلیون دانش‌آموز به یک میلیون فرهنگی مرتبط می‌شدند و در چند روز اول ۲ میلیارد پیام رد و بدل شد و شاید بزرگترین پیام‌رسان کشور محسوب شود.

 

وی با اشاره به مشکلات سامانه «شاد» گفت: برخی مشکلات مانند رد و بدل نشدن یک محتوا و غیره وجود دارد که در یک کارگروهی به صورت مدوام مشکلات رصد و بررسی می‌شود.

 

الهیار ترکمن درباره مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، اظهار کرد: در این مناطق از طریق شبکه‌های تلویزیون استانی، رادیویی، ارسال جزوه و درس‌نامه بین دانش‌آموزان، تدریس انجام می‌شود و در جاهایی که طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت سفید اعلام شده است با پیش‌بینی استانداردها، کلاس‌های حضوری برگزار می‌شود.

 

وی درباره پوشش دانش‌آموزان در «شاد»، بیان کرد: اگر آن مسائلی که در حین اجرا و استقرار وجود دارد، حل و فصل شود، پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان می‌توانند از «شاد» استفاده کنند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر